Informatie

Uitvaartcentrum Dekker Johannes Poststraat

U kunt ons uitvaartcentrum 24 uur per dag reserveren via tel.nr 0229-228005

Uitvaartcentrum Dekker Johannes Poststraat is een ontmoetingsplaats gericht op het creëren van mooie herinneringen aan een afscheid. Het pand is ruim van opzet, de tijden voor een afscheid in de aula zijn flexibel; dit geldt tevens voor het reserveren van de huiskamer en de ontvangst/condoleanceruimte. Ondanks de ruime opzet is het gebouw sfeervol, comfortabel en warm aangekleed.
Afscheid nemen in intieme kring? Onze kleine aula is heel geschikt voor een informeel afscheid.

Alles op één locatie
Uitvaartcentrum Dekker Johannes Poststraat biedt u de mogelijkheid om de uitvaart op één locatie te regelen. Er is een goede samenwerking met het nabijgelegen crematorium, de algemene- en de R.K. begraafplaats, die beiden op een paar minuten rijden liggen. Door deze samenwerking kunnen wij nabestaanden voor, tijdens en na de uitvaart van dienst zijn.

Alle faciliteiten voor een warm en sfeervol afscheid
Alles is aanwezig om een afscheid zo prettig mogelijk te laten verlopen. Er zijn meerdere beeldschermen om foto's en filmpjes te tonen. We beschikken over een moderne geluidsinstallatie en ook over een piano en een orgel om de dienst met live muziek te begeleiden. Er kunnen beeldopnames gemaakt worden, om u een blijvende herinnering aan de plechtigheid mee te kunnen geven. Er is een ringleiding om ervoor te zorgen dat de plechtigheid ook voor mensen met een gehoorapparaat, goed te volgen is. Het gebouw is goed toegankelijk voor mindervaliden.

Hieronder vindt u een overzicht van de kosten van onze diensten:
Tarieven Uitvaartondernemers 2023 

Catering
Na de plechtigheid is het fijn om even bij te komen en rustig na te praten met uw gasten. In de condoleanceruimte kunnen diverse consumpties geserveerd worden. Dit kan uiteraard een kopje koffie of thee met een plakje cake zijn. Maar u kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een glas champagne met hapjes of een uitgebreide koffietafel met broodjes. Bijna alles is mogelijk. Neemt u gerust eens contact met ons op voor de mogelijkheden via 0229-228005.

Muziek en beeld
Uitvaartcentrum Dekker Johannes Poststraat heeft een muziekboek met een ruime keuze aan uitvaartmuziek. Als uw keuze hier niet in staat, kunt u de muziek zelf aanleveren door deze aan ons te mailen (MP3). Ook is het mogelijk op CD of USB stick aan te leveren.
Graag ontvangen wij uw muziek uiterlijk 24 uur voor aanvang van de dienst.

Klik hier om het muziekboek van Uitvaartcentrum Dekker Johannes Poststraat in te zien

Meer informatie

Vul uw vraag aub in bij de opmerkingen
Delen: